Vellamomenu


Vellamomenu on Päijät-Hämeen maakunnan lähiruokamenu.
Vellamomenussa korostuvat paikalliset maut ja sesongin herkut.

Etusivu :: Ravintolat

Vellamomenu ravintolat

Maaseuturavintola Hollolan hirvi

Hollolan Hirven pihapiirin astuttaessa tuntuu, että olisit huomattavasti kauempana kuin vain 10 minuutin ajomatkan päässä sykkivästä kaupunkielämästä. Peltojen ja metsien keskellä sijaitseva Hollolan Hirvi on enemmän kuin maaseuturavintola – oman panimon tuotteet, oluet ja sahti, maistuvat niin tuopissa kuin menuissakin. Hirvessä lähiruoka on nimensä veroista – todellakin läheltä, vai voisivatko isännän itse poimimat kanttarellit tulla vielä lähempää?

Ravintolan sivuille

 

Lehmonkärki

Astuessasi sisään kivisestä kaariholvista juhlavaan tilaan, näet ison lohkopintaisen kivitakan sekä 1700-uvun loppupuolen käsintehdyt kiviseinät. Vanhat käsin veistetyt kattorakenteet lumoavat vierailijat massiivisuudellaan. Ometan ainutlaatuinen ympäristö ja ravintolasali toimivat sekä kokous- että juhlatilaisuuksissa. Keittiössä vuosikymmenten lähiruokaperinteet yhdistyvät tämän päivän parhaimpiin virtauksiin nostaen Ometan ja Lehmonkärjen maaseuturavintoloiden kärkijoukkoon.

Ravintolan sivuille

 

Vierumäki Ravintolat

Country Clubilla sijaitsee Vierumäen ravintolamaailman kirkkain tähti, Rampsi á la Carte, joka on kulinaristin paratiisi. Rampsin á la Carte -menu on innostava sekoitus huolella harkittuja, toisiaan täydentäviä makuelämyksiä. Raaka-aineiden hankinnassa suositaan lähialueiden tuottajia, eksoottisemmat herkut tulevat tarkoin valikoiduilta toimittajilta. Á la Carte -menua täydennetään herkullisilla kausittain vaihtuvilla menuilla.

Ravintolan sivuille

 

Ravintola Roux

Rouxissa ruoka ja viini yhdistyvät parhaalla mahdollisella tavalla – ruoka- ja viinilistat muodostavat täydellisen kokonaisuuden, jossa valinta erinomaisen ja huippuhyvän välillä on vaikea. Keittiömestarin taidokas kädenjälki, tuoreimmat raaka-aineet ja loistava, palkittu henkilökunta tuovat Sinut Rouxiin yhä uudestaan ja uudestaan, parhaalle paikalle kaupungintalon puiston reunaan!

Ravintolan sivuille

 

Lahden Seurahuone

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneella vietät mitä upeimmat juhlat. Ei ole olemassa juhlia, joita Lahden Seurahuoneella ei voisi järjestää. Me olemme sinua varten. Meillä onnistuvat juhlat aina kahden hengen illallisesta yli 500 hengen tapahtumiin. Vietä kaupungin hienoimmat häät, synttärit, polttarit, yrityksenne illalliset, pikkujoulut - ja tietysti unohtamatta kaupungin mageinta saunaa. Räätälöimme juhlat aina erikseen omien mieltymyksienne mukaan. Ota yhteyttä myyntipalveluumme 0201234654 www.sales.lahti@sokoshotels.fi ja me kerromme lisää. "Meillä hienot hetket eivät ole sattumaa."

Ravintolan sivuille

 

Mukkulan Kartano

Mukkulan Kartano on uniikki ja hienostunut designkartanohotelli kauniin Vesijärven rannalla Lahdessa. Kartanossa onnistuvat monipuoliset tapahtumat, suuret ja pienet juhlat sekä vaikkapa saunaillat. Mukulan Kartanossa yhdistyy vanhan aateliskartanon henki ja samalla nykyaikainen designhotellin leima. Kartanon ruokafilosofia rakentuu tinkimättömän tyylikkääseen makumaailmaan, jossa moderni skandinaavinen ja klassinen ranskalainen keittiö saavat ripauksen italialaisen keittiön kauniista yksinkertaisuudesta. Mukkulan Kartanon menuissa on selkeitä ja puhtaita makuja sesonkien parhaista raaka-aineista. Paikallisia tuottajia, teemoja ja ehkäpä ripaus Kartanon keittiön historiaa.

Ravintolan sivuille