Vellamomenu


Vellamomenu on Päijät-Hämeen maakunnan lähiruokamenu.
Vellamomenussa korostuvat paikalliset maut ja sesongin herkut.

Etusivu :: Ravintolat

Vellamomenu ravintolat

Maaseuturavintola Hollolan hirvi

Hollolan Hirven pihapiirin astuttaessa tuntuu, että olisit huomattavasti kauempana kuin vain 10 minuutin ajomatkan päässä sykkivästä kaupunkielämästä. Peltojen ja metsien keskellä sijaitseva Hollolan Hirvi on enemmän kuin maaseuturavintola – oman panimon tuotteet, oluet ja sahti, maistuvat niin tuopissa kuin menuissakin. Hirvessä lähiruoka on nimensä veroista – todellakin läheltä, vai voisivatko isännän itse poimimat kanttarellit tulla vielä lähempää?

Ravintolan sivuille

 

Lehmonkärki

Astuessasi sisään kivisestä kaariholvista juhlavaan tilaan, näet ison lohkopintaisen kivitakan sekä 1700-uvun loppupuolen käsintehdyt kiviseinät. Vanhat käsin veistetyt kattorakenteet lumoavat vierailijat massiivisuudellaan. Ometan ainutlaatuinen ympäristö ja ravintolasali toimivat sekä kokous- että juhlatilaisuuksissa. Keittiössä vuosikymmenten lähiruokaperinteet yhdistyvät tämän päivän parhaimpiin virtauksiin nostaen Ometan ja Lehmonkärjen maaseuturavintoloiden kärkijoukkoon.

Ravintolan sivuille

 

Vierumäen ravintolamaailma

Vierumäen urheiluopiston ravintolatoiminnoissa on perinteisesti vaalittu kotimaisia, laadukkaita raaka-aineita. Alueen eri ravintolapisteissä tarjotaan ravintolaelämyksiä niin kokousasiakkaille kuin vapaa-ajan asiakkaillekin.

Vierumäen päijäthämäläinen Vellamo-menu on tarjolla tilauksesta ryhmille Vierumäki Resort Hotellissa tai Grill a´la carte-ravintolassamme. Keittiömestarimme ovat valikoineet Vellamo-listalle parhaita paloja lähiseudun tuottajilta ja jatkojalostajilta.

Ravintolan sivuille

 

Ravintola Roux

Rouxissa ruoka ja viini yhdistyvät parhaalla mahdollisella tavalla – ruoka- ja viinilistat muodostavat täydellisen kokonaisuuden, jossa valinta erinomaisen ja huippuhyvän välillä on vaikea. Keittiömestarin taidokas kädenjälki, tuoreimmat raaka-aineet ja loistava, palkittu henkilökunta tuovat Sinut Rouxiin yhä uudestaan ja uudestaan, parhaalle paikalle kaupungintalon puiston reunaan!

Ravintolan sivuille

 

Lahden Seurahuone

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneella vietät mitä upeimmat juhlat. Ei ole olemassa juhlia, joita Lahden Seurahuoneella ei voisi järjestää. Me olemme sinua varten. Meillä onnistuvat juhlat aina kahden hengen illallisesta yli 500 hengen tapahtumiin. Vietä kaupungin hienoimmat häät, synttärit, polttarit, yrityksenne illalliset, pikkujoulut - ja tietysti unohtamatta kaupungin mageinta saunaa. Räätälöimme juhlat aina erikseen omien mieltymyksienne mukaan. Ota yhteyttä myyntipalveluumme 0201234654 www.sales.lahti@sokoshotels.fi ja me kerromme lisää. "Meillä hienot hetket eivät ole sattumaa."

Seurahuoneen Vellamomenu

Ravintolan sivuille

 

Mukkulan Kartano

Mukkulan Kartano on uniikki ja hienostunut designkartanohotelli kauniin Vesijärven rannalla Lahdessa. Kartanossa onnistuvat monipuoliset tapahtumat, suuret ja pienet juhlat sekä vaikkapa saunaillat. Mukulan Kartanossa yhdistyy vanhan aateliskartanon henki ja samalla nykyaikainen designhotellin leima. Kartanon ruokafilosofia rakentuu tinkimättömän tyylikkääseen makumaailmaan, jossa moderni skandinaavinen ja klassinen ranskalainen keittiö saavat ripauksen italialaisen keittiön kauniista yksinkertaisuudesta. Mukkulan Kartanon menuissa on selkeitä ja puhtaita makuja sesonkien parhaista raaka-aineista. Paikallisia tuottajia, teemoja ja ehkäpä ripaus Kartanon keittiön historiaa.

Ravintolan sivuille

 

Ravintola Casseli

Gastronominen huippuosaaminen toi Casselille Rôtisseurs-kilvet vuonna 2006. Casselin ruokalistalla suomalaiset maut ja raaka-aineet kohtaavat raikkaalla tavalla kansainvälisen keittiön vivahteet. Keittiössämme ruokaa tehdään rakkaudella, haluamme tarjota asiakkaillemme joka kerta upean kokemuksen hyvän ruoan ja laadukkaan palvelun muodossa.

Keskustan läheisyydessä sijaitsevan Casselin valoisat tilat on modernisoitu punatiilirakennukseen, jossa 1900-luvun alussa toimi Lahden Lasitehdas. Ravintola Casseli on avattu vappuna 1999 Lahden Lasitehtaan paikalle Lahden satamaan jossa ollut runsaasti teollisuutta vuosisadan alussa. Ravintolatilan rakenteissa on nähtävillä edelleen vanhojen aikojen havinaa

Ravintolan sivuille

  Ravintola Casseli